Fullservice till alla skåningar!


Vårt huvudkontor och Showroom hittar du på Stenyxegatan 29 i Fosie, Malmö. Vi kör härifrån ut till hela Skåne - och Köpenhamn med omnejd.

Vi har valt att fokusera på natursten primärt eftersom det är ett material som håller länge, miljövänlig och framförallt otroligt snygg i våra nordiska kök. Om du inte håller med oss om hur bra natursten är för ditt kök kan vi glatt meddela att vi erbjuder allt från keramik till trä. Kontakta oss så hittar vi rätt material till dig!

Skräddarsydda bänkskivor i Malmö

Bänkskivor är ett klassisk sätt att sätta tonen för ett rum. Genom att hålla det lite mer sparsamt och välja bänkskivor till köket i exempelvis marmor så kan svängarna tas ut lite mer då det kommer till övrig interiör och inredning. Exempelvis i form av mer färg på kakel och klinkers, modernare möbler och mer vågade tapeter. Bänkskivan blir basen som det övriga kan vila mot.

Många har uppfattningen att bänkskivor av natursten är svåra att anpassa, svåra att installera och att de enbart går att få i speciella och bestämda former. Så är det inte. Vi kan anpassa dina bänkskivor helt efter dina egna behov och önskemål – oavsett hur ditt kök är uppbyggt.

Har du ett modernare kök i en nybyggd lägenhet i Malmö eller ett äldre hus så kan vi helt anpassa din bänkskiva efter formen på köket. Vi skär efter längd, bredd och olika vinklar och därefter så gör vi plats för diskho eller andra önskemål som du kan tänkas ha.

Formen och utseendet på ditt kök avgör inte hur dina bänkskivor av natursten ska se ut – det valet ligger helt i dina händer. Givetvis måste man ta hänsyn till de förutsättningar som finns, men där kan alltså våra erfarna stenmurare vara till stor hjälp.

Traditionella bänkskivor i moderna hus i Malmö med omnejd

I en expansiv stad som Malmö, med många nya spännande byggprojekt, får man ofta möjlighet att sätta sin personliga prägel på inredning och design.

Att flytta till eller bo i ett nybyggt hus innebär  inte att man automatiskt påtvingas inredningsval gjorda av byggherren, utan i de flesta fall får man som privatperson vara med och påverka. Badrummet och köket är typiska rum där den egna smaken brukar få ta stor plats och här faller ofta valet mer åt de traditionella alternativen.

Bor man i ett nybyggt hus i Malmö där den exteriöra designen är väldigt påtaglig – exempelvis Turning Torso – så kan det vara en god idé att vända sig mot mer klassiska material och en mer naturtrogen inredning, både i badrummet och i köket. Att använda bänkskivor av natursten – marmor eller exempelvis granit – ger alltid ett lyxigt intryck som inte tränger sig på.

Genom att låta naturen spela en roll så blir husets exteriöra design inte lika påträngande – man låter moderna och traditionella material gå hand i hand, leva i symbios och detta skapar en svårslagen harmoni.