GÖTEBORGARE ÄLSKAR VÅRA BÄNKSKIVOR!


Vi har bara funnits i Göteborg sedan 2014 men direkt från start märkte vi att Göteborg älskar verkligen kvalitetsbänskivor - främst i natursten.

På väldigt kort tid har vi blivit en av marknadens största leverantörer av natursten i Södra Sverige; vilket vi tycker är riktigt roligt!

Vi erbjuder Kontrollmätning, Installation och naturligtvis specialrengöring och impregnering vid behov.

Naturligt lyxiga bänkskivor i Göteborg

Genom vårt arbete med naturliga lösningar och bänkskivor av naturligt material i form av sten – marmor och granit – så kan vi ge dig en trygg bas att utgå ifrån.

Ett kök i härliga "goa" Göteborg där spännande köksluckor, moderna möbler och färgglada klinkers tryggt vilar mot klassiska bänkskivor i våra fina naturmaterial ger ett intryck av lyx, personlig smak och lyckas samtidigt fånga staden essens.

En plats där modern arkitektur och naturen delar på utrymmet.

Traditionellt och naturligt ska aldrig förknippas med tråkigt. Det klassiska är just klassiskt av en anledning – att det aldrig går ur tiden. Detta gäller i högsta grad bänkskivor - en bänkskiva i marmor eller granit kommer är tidlös och något som man alltid återvänder till.

Vi arbetar med att anpassa bänkskivor helt efter våra kunders behov och det finns inga djup, ingen bredd, höjd eller vinkel som vi inte klarar av.

Att anpassa och installera bänkskivor helt efter hur du vill ha det är vår specialitet och vi är stolta över att kunna erbjuda dig vår hjälp i Göteborg.

Låt naturen vara närvarande i ditt hem hela tiden – låt oss skräddarsy dina bänkskivor till köket, badrummet eller till dina fönster.

Det naturliga i Göteborg

Få städer i Sverige har samma självklara koppling till naturen som den Göteborg. Det finns en närhet både till hav och till skog som gör att man som boende i Göteborg alltid kan hitta de där naturliga platserna för avkoppling och rekreation. Detsamma gäller det egna boendet och dess inredning och interiör – genom att återvända och använda sig av naturligt material så skapar man en slags balans och harmoni som verkligen ger energi.

Främst gäller detta köket och badrummet – två platser där man spenderar mycket tid och där man vill kunna slappna av i lugn och ro. Ett kök är ofta en blandning mellan traditionell inredning och moderna inslag - något som tilltalar många och här kan vi hjälpa till.


 

Lyxigare badrum ger avkoppling

Vi har lång erfarenhet av att skapa klassiska badrum och det är samma princip som gäller här som för bänkskivor. Du bestämmer hur ditt badrum ska se ut och vi hjälper dig att anpassa materialet efter det. Att klä in exempelvis ett badkar i granit eller marmor skapar den där frizonen och det lugn man gärna vill ha i sitt badrum.  Det blir som att man varje morgon vaknar upp och sköter dina morgonrutiner i en spamiljö – utan att behöva lämna hemmet. 

Badrummet och köket är de platser i ditt hem där de traditionella materialen verkligen får och ska tillåtas ta plats och detta för din egen harmoni och trivsel.